Zoeken

CAMi NV, stichtende vennootschap van Groep Halfon, werd opgericht op 26 september 1983 met als doel een compleet assortiment aan informaticamateriaal en diensten te verdelen.

Dankzij zijn kennis in dagelijks en financieel beheer, vindt Mr. Halfon snel een financieel evenwicht voor CAMi.

Dankzij volgende factoren kent de firma snel een succesvolle groei:

-        Een gunstige ligging in het centrum van Brussel en Luik

-        Een gedegen verkoopsteam ondersteund door een professioneel technisch team dat verschillende diensten zoals technische ondersteuning, onderhoud en updates garandeert

-        Een uitgebreid klantenbestand met, onder andere, KMO’s, universiteiten, ministeries, zelfstandigen, particulieren en grote ondernemingen

-        Onmiddellijke beschikbaarheid van een uitgebreid assortiment van producten en snelle levertermijnen

Logistiek gezien is CAMi eigenaar van het gebouw met zijn sociale zetel in Sint-Gillis. Het gebouw omvat drie panden die volledig gerenoveerd zijn.

In het kader van zijn uitbreidingsstrategie, beslist Mr. Halfon eind 2006 een handelspand met commerciële ruimte te kopen op één van de meest hippe plaatsen in Brussel, het Dumonplein in Stokkel.  Hiermee werd beantwoord aan de vraag van de lokale bevolking voor een IT-winkel in de buurt.

In 2002 breidt CAMi uit door een nieuwe winkel te openen in het centrum van Luik, met als doel de nummer 1 te worden in de Cité Ardente. In januari 2007 komt er een tweede winkel bij, gelegen vlak naast CAMi Luik, gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de Ipod. De naam is dan ook toepasselijk CAMi IpodCorner.

Na belangrijke aanpassingswerken, heropent CAMi Brussel in 2003 zijn deuren om te kunnen beantwoorden aan de groeiende vraag en de eisen van de klanten. Begin 2007 beleeft CAMi Brussel nog een kleine relooking en enkele aanpassingswerken.

Volgens Jacques Halfon, voorzitter van CAMi NV, was de herinrichting van het belangrijkste verkoopspunt van de groep nodig om de noodzakelijke groei van de firma en de diensten te waarborgen, gezien de eisen van het huidige economische klimaat.

Om de uitbreidingsstrategie in de belangrijkste commerciële punten van België te ondersteunen, opent in 2009 CAMi Elsene. De winkel is ideaal gelegen vlakbij de vrije universiteit van Brussel.

In 2011 is een volledige relooking voorzien van de winkels in Luik en Brussel om te voldoen aan de nieuwste eisen.

De uitbreidingsstrategie komt in een tweede fase met, binnen korte termijn , de opening van 5 nieuwe verkoopspunten.